Tenisz oktatás

/Tenisz oktatás
Tenisz oktatás 2016-11-14T23:30:27+01:00

A Sportcentrumban lehetőség van egész évben edzők segítségével elsajátítani a tenisz alapjait valamint tovább képezni a már meglévő tudást.

Gyermek tanfolyamjainkra egész évben szeretettel várunk minden kezdő és haladó teniszezni vágyó fiatalt szakképzett edzőinkkel 5 éves kortól 18 éves korig. Kis létszámú csoportjaink mindenféle tenisztudással rendelkező vagy nem rendelkező gyermek számára lehetőséget biztosít a fejlődésre valamint igény szerint a versenyzésre. Október közepétől április közepéig fedett pályákon, április közepétől-október közepéig nyitott pályákon zajlanak az edzések.

Csak egy kényelmes sportruházatra és egy edzőcipőre van szükség. Teniszütőt, a korosztálynak megfelelő méretben biztosítunk.

Az edzések időtartama minden esetben 1 óra, amelyen a szülő kedve szerint természetesen ott lehet, végig élvezheti, vagy ránk bízhatja a gyermeket és elintézi ezen idő alatt apró-cseprő dolgait, esetleg a teraszon vagy a büfében kényelmesen ellazulhat akár egy ital vagy kávé társaságában.

A tenisz tanfolyamokhoz koordinációs és kondicionáló edzések is kapcsolódnak igény szerint.
Megbeszélés alapján úgy próbáljuk a csoportokat kialakítani, hogy az iskolai és egyéb elfoglaltságokat lehetőség szerint figyelembe vegyük. Ha valaki nem tud valamilyen oknál fogva (betegség, iskolai elfoglaltság, …) edzésen megjelenni és erről előzetesen értesíti a sportcentrumot vagy az edzőket, természetesen nem számoljuk neki az adott alkalmat hónap végén. Ha nem kapunk értesítést, úgy vesszük, mintha részt vett volna az adott edzésen.

Fizetés mindig visszamenőleg, a lejátszott alkalmak arányában történik a következő hónap elején.
Választható heti 1×1 óra, heti 2×1 óra vagy heti 3×1 óra.

Tanfolyam árak:

heti 1×1 óra  10.000.-/hónap

heti 2×1 óra 15.000.-/hónap

heti 3×1 óra   20.000.-/hónap

Az árak egész évben állandóak, nem emelkednek a téli fedett pályás szezon alatt!
Természetesen lehetőség van testvérkedvezmény igénybevételére.
Felnőtteknek, versenyzőknek lehetőség van személyi edző igénybevételére. Az edzővel való játék időpontjának és díjának megbeszéléséhez egyeztetés szükséges.
Gyermek tanfolyamokkal és egyéni edzésekkel kapcsolatban a következő telefonszámokon lehet érdeklődni:

+3620/9133-089 vagy 0627/502-860.

Vissza
Pályafoglalás